Vitamine C


EmerginC gebruikt drie typen niet-irriterende, actieve, lipiden en in water oplosbare vitamine C die natuurlijk omgezet worden in l-ascorbinezuur wanneer toegepast op de huid. Vitamine C is een belangrijke co-factor in de productie van collageen, het helpt ongelijkmatige toon en pigmentatie te verbeteren, bestrijdt vrije radicalen en schade door de zon, helpt tegen acne veroorzakende bacteriën en helpt bij het verbeteren van de huid toon en textuur. Ook verminderd het verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Plant stamcel technologie


Stamcellen zijn de bouwstenen van het lichaam voor cellulair herstel en groei van weefsels en organen. Plantaardige stamcel technologie is erg belangrijk in geavanceerde cosmeceuticals. Het regeneratieproces begint te vertragen als we ouder worden of door ultraviolette straling. EmerginC combineert appel stamcellen in zijn protocel gezichts- en oog producten en druif stamcellen in zijn wetenschappelijke organische gezichts- en lichaamsbehandelingen collectie om schade door vrije radicalen te bestrijden en om te helpen bij het verbeteren tekenen van veroudering.

Emerginc Scientific organics


EmerginC gebruikt drie typen niet-irriterende, actieve, lipiden en in water oplosbare vitamine C die natuurlijk omgezet worden in l-ascorbinezuur wanneer toegepast op de huid. Vitamine C is een belangrijke co-factor in de productie van collageen en helpt ongelijkmatige toon en pigmentatie te verbeteren. Ook bestrijdt het vrije radicalen en schade door de zon, helpt tegen acne veroorzakende bacteriën en helpt bij het verbeteren huid toon en textuur.

Groene bedrijfsfilosofie

EmerginC is een bedrijf die veel baat heeft bij de natuur. Zo zorgen ze ervoor dat hun hoofd kantoor voor 80% op windenergie loopt. Ook gebruiken ze geen synthetische toevoegingen, geen parabenen en geen synthetische geuraroma's.